• bank1.jpg
  • c21.jpg
  • DSCN0062.JPG
  • DSCN0516.JPG
  • DSCN0630.JPG
  • DSCN0916.JPG
  • ferie2014.jpg
  • P1160388.JPG
  • P9250036.JPG
  • PB260186.JPG
  • sandomierz.jpg
  • tatry2-400x300.jpg
                 

Biblioteka szkolna

Doradztwo zawodowe

Organizacje szkolne

Archiwum




 

 

 

październik 2021
N P W Ś C Pt S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Odwiedziny

Dzisiaj207
Ostatni tydzień693
Ostatni miesiąc1384
Łącznie1697516

 

 

 

Start

W klasach 2 i 3, w ramach działań kształtujących zdrowe nawyki żywieniowe uczniów, zostały założone
i prowadzone uprawy warzyw i ziół w donicach na parapecie.

Na zajęciach kulinarnych dzieci przygotowały wiosenne kanapki, wykorzystując wyhodowane nowalijki. Wspólne spożywanie drugiego śniadania było okazją do wzbogacenia wiedzy o pochodzeniu produktów rolnych oraz o sposobach przeciwdziałania marnotrawieniu żywności.